Slider

Frederiksberg-charme med plads til små og store familier

Steenwinkelsvej ligger i hjertet af Frederiksberg C. Her har vi gennemrenoveret en charmerende ældre ejendom, så den nu rummer syv lækre lejligheder, til både små og store familier, i stedet for de oprindeligt fire. Stueetagen samt 1. og 2. sal er nu delt op og byder på lejligheder på henholdsvis 91 og 119 m2, mens 3. sal består af én stor lejlighed på 210 m2 med tagterrasse. De to stuelejligheder har fået udgang til haven, som efter en opgradering nu fremstår hyggelig og indbydende.

Alle lejlighederne har fået den helt store makeover med respekt for at bevare husets oprindelige, smukke detaljer. Det betyder, at der er ordnet gulve og vægge, opsat nye køkkener, og toilet og bad er ligeledes totalrenoveret.

Steenwinkelsvej 12 ligger optimalt på Frederiksberg tæt på metroen ved Forum og Den Grønne Sti, som er den hurtigste vej tværs gennem byen på cykel

0
KVM SAMLET AREAL
0
PRIVATE LEJEMÅL
0
ERHVERVS LEJEMÅL

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores mange lejemål, har lyst til at arbejde sammen med os eller har generelle spørgsmål til virksomheden.

360 North Property Management ApS
Göteborg Plads 1, 9. Sal, DK-2150 Nordhavn – info@360north.dk – CVR-38786326

Du er altid meget velkommen til at kontakte os som lejer, samarbejdspartner eller bare for at høre mere om, hvem vi er.
Alle vores ledige lejemål bliver annonceret på officielle boligportaler:
www.boligportal.dk og www.housingcompany.dk

© Copyright 360 North. 

Kontakt 39456200

X