Hvordan Finder Jeg Målene På Min Grund?

Billede credits: Pixabay, OpenClipart-Vectors

Det kan altid være en fordel at kende skellet, eller målene, på sin ejendom, mest for din egen skyld, hvis der nu er en nabo, der lige pludselig mener, at noget tilhører ham eller hende, og den pågældende ting eller areal ligger lige på midten af de to huse.

Det kan ikke altid være nemt at finde ud af, hvor ens skel går. 

Når huse bliver bygget, bliver der sat pæle, enten i træ eller metal, rundt om ejendommen, hvor man nemt kan se dem til at starte med. Selvom der er mange af os, der flytter ind nybyggeri, så er der også os, der godt kan lide det gamle, men her kan det så blive svære at finde skellet.

Naturen er jo ekspert i at nedbryde og er der sat træpæle som skel, da huset blev bygget, så er der nok ikke så meget tilbage af dem mange år senere. Kan du slet ikke finde nogle rester eller lignende af skelpæle, så skal du tage fat i din lokale landinspektør. Han/hun har adgang til måleblade, så man nemt kan finde ud af diverse grundarealer, og hvor de går til.

Vil du gerne forsøge lidt ekstra, så kan du også leje en metaldetektor. Nogle skelpæle er nemlig sat ned i jorden, hvor det er en betonklods med en metaltråd igennem. Eller er den tidligere metalpæl knækket eller 'groet ned i jorden', så kan du også nemt finde dem med metaldetektoren.

Dette tekstindhold er udarbejdet med økonomisk støtte fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense bestiller du et stort udvalg af børnesmykker varer. Dette gælder dette tekstindhold - tak for dette.