Hvor Mange Ejendomme Må Man Eje? Se Svaret

Billede credits: Pixabay

Ejendomme kan være en rigtig god investering, især i de større byer. Mange har også fundet ud af dette, og tjener gode penge på at købe ejendomme, enten med henblik på at renovere og sælge videre, eller med henblik på at leje dem ud. Men er der egentlig et loft for, hvor mange ejendomme man må eje? Dette er spørgsmålet, vi besvarer i denne artikel.

Hvor mange ejendomme må man eje? I princippet er der intet loft for, hvor mange ejendomme man må eje. Dog findes der nogle regler på området, der har til formål at sikre, at boliger ikke står tomme. Dette er dog ikke noget problem, hvis man eksempelvis har planer om at bruge en bolig til at leje den ud. Der kan altså opstå problemer ved at opkøbe en masse ejendomme, hvis man ikke har intention om at bo der eller leje dem ud.

Du kan altså frit eje så mange ejendomme, som du vil, så længe du ikke lader dem stå tomme. Dog vil de fleste mennesker opleve, at banken ikke uden videre bare giver lov til at låne til flere boliger. Ofte vil det kræve, at man har en anseelig friværdi eller et stort kontantbeløb, der kan bruges til at finansiere den næste ejendom.