Hvad Kaldes En Grund Hvorpå Der Har Stået En Bygning?

Billede credits: Pixabay

Nogle gange kan det være svært at begå sig i ejendomsverdenen, med alle de termer, begreb og betegnelser som det indebærer.

Hvad kaldes en grund hvorpå der har stået en bygning? - En grund hvor der står en bygning på kaldes stadig for en grund, men du kan også kalde din grund og hus for ejendom da det er et ord der kan betegne både grund og hus. 

En ejendom er en betegnelse der bruges om et område som ejes af nogen, så hvis du har en grund som man ejer, er alt der er bygget på den grund og grunden i sig selv, din ejendom. 

Hvis bygningen på grunden ikke er funktionsdygtig, det vil sige at man kan benytte bygningen til beboelse eller erhverv og ikke er faldefærdig, så kan grunden ikke betegnes for at være en byggegrund. 

Det vil sige at hvis bygningen er i sådan stand at den ikke kan bruges til noget og skal rives ned så kan grunden anses for at være en byggegrund. 

Om bygningen er funktionsdygtig eller ej kan have en afgørende rolle når det kommer til momsområdet. 

Men i bund og grund har en grund med en funktionel bygning på ikke en som sådan fælles betegnelse.

Vi takker avXperten for deres støtte til teksten på netop denne artikel. Her finder du et imponerende sortiment af TV vægbeslag, eller utallige andre gode varer. Når indhold tilgodeser avXperten, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.