Hvordan Holder Man Katte Væk Fra Sin Grund?

Billede credits: pixabay

Er man ikke selv katte ejer og synes det er supertræls at naboens kat kommer ind i din have og bruger den som toilet, så findes der heldigvis et par råd for at prøve at holde dem væk. 

Katte kan være trælse i forhold til at de spiser fuglen i have eller ligger en lille uønsket brun gave til dig midt på græsplænen, som var din have en stor kattebakke. 

hvordan holder man katte væk fra sin grund? - Når du ser katten inde i din have skal du sprøjte vand på, det kan være med en vandpistol du har liggende klar, haveslangen eller vandet fra et vandglas, eller prøve at forskrække den, så den ikke får lyst til at komme i din have igen. 

Hvis du har bestemte områder i din have hvor du ikke vil have at katten kommer, så kan prøve at strø peber ud i det område, da katte ikke kan lide peber og det kan være en fordel at bruge en grov en af slagsen, i stedet for det fine pulver.

Også dufte som citrus, eukalyptus eller pebermynte kan være med til at holde kattene væk, så har man nogle essentielle olier med disse dufte kan man prøve at ligge noget ud med disse dufte på. 

Læs: avXperten- har ydet økonomisk støtte til dette tekstindhold. Så kig eventuelt på affugtere hos avXperten. Dette gælder dette tekstindhold - tak for dette.