Vi investerer langsigtet

Vi skaber varige forbedringer

Vi gør boliger til hjem

164

Ejendomme og moddelleret på

289.403

Kvm

Transaktionerne har omfattet bolig og erhverv

Investeringsteamet

360 North arbejder fokuseret og selektivt med investeringer i klassiske ejendomme i indre København.

I Investment arbejder vi passioneret samt i et ekstremt højt tempo. Den finansielle modellering understøttes foruden af makroøkonomisk og fundamental analyse af tusindvis af datapoints fra markedet og vores eksisterende portefølje af ejendomme.
Disse datapoints samles i vores datamodel og sikrer, at vi altid er kontinuerlige i vores analyser, som danner baggrund for vores analyse.

Vores klare overbevisning er, at hvis ting ikke kan bevises med faktuelle oplysninger og data, kan det ikke indgå som et beslutningselement for

investeringen. Dette betyder, at vores analytiker altid arbejder med at indsamle nyt data fra markedet for at sikre, at vores beslutningsproces er optimal.

360 North har en målsætning om at gennemføre alle investeringer på 30 dage og bidrager samtidig med særdeles høj transaktionssikkerhed uden forbehold for finansiering. De mange processer, som understøtter akkvisitionerne, er velformulerede, hvilket er nødvendigt for at have dedikerede rådgivere, som kan bistå os på alle niveauer. Denne måde at arbejde på kræver tillid mellem parterne for, at vores Due Diligence proces fungere optimalt.

Asset Management

I Asset Management står afdelingen for den overordnede udvikling af ejendommene og den planlagte strategi/businesscase, der er lagt i forbindelse med erhvervelsen af ejendommene. Arbejdet indbefatter også at bistå ”investment management” samt øvrige rådgivere i due diligence-processen i forbindelse med køb af ejendommene. Herfra arbejdes der, afhængig af ejendommens udviklingspotentiale, med alt fra driftsoptimering, energitiltag, istandsættelse og konvertering af lejemål, samt eventuelle tagboligprojekter.

Asset management spænder bredt fra projektstyring til udviklings- og vedligeholdelsesopgaver.

Derudover er der også løbende kontakt og forhandling med eksterne rådgivere og leverandører, ligesom der også på erhvervslejemål (fra kontor til butikker) arbejdes med udlejning og optimering – i visse tilfælde også i samarbejde med eksterne ejendomsmæglere.

Asset management forestår løbende rapportering internt, således de altid ved, hvor langt de er i eksekveringen af businessplanerne på de enkelte ejendomme.

Vi varetager også udlejning af vores ledige lejemål herunder fremvisning og udarbejdelse af lejekontrakter.

Asset Management forestår løbende rapportering internt, således de altid ved, hvor langt de er i eksekveringen af Businessplanerne på de enkelte ejendomme.

Tenant Contact

Tenant Contact, er et service team, der er i tæt dialog med lejerne og spiller på vores lejeres banehalvdel.

Serviceteamet varetager lejernes ønsker og behov. Det kan være små ting, men kan også være specielle ønsker til deres lejlighed eller ejendommen, det kan være nyt køkken/bad eller måske ønske om større, mindre, eller anden lejlighed.
Har vores lejere eventuelle udfordringer, tager vi straks ud og finder løsninger sammen med lejeren.
Vi har en ambition om at være lejerens ambassadører, og vi er til dagligt ude blandt lejere for at imødekomme, hvad end de må have ønsker om.

Tenant Contact er med til at gøre boliger til hjem, og for 360 North er man ikke bare en lejer, men også en unik kunde vi meget gerne vil sørge for er glad for sit hjem.

360 North vil gerne ses som en Serviceprovider, og vi arbejder hårdt for at få den gamle opfattelse væk, som ofte har været udlejer mod lejer. Som i modsætning til dette vil vi gerne skabe dialog og samarbejde med vores lejere.

Serviceprovider

Det er vores vision at ændre forholdet mellem udlejer og lejer, der traditionelt har været styret af klager. Det vil vi gerne væk fra. Det er 360 Norths målsætning at blive en serviceprovider for vores lejere. Det er derfor, vi har oprettet et callcenter, der bestræber sig på at skabe de bedste rammer for vores lejere.

Vi går nemlig op i service. Vores lejere skulle gerne føle det som om, de bor på hotel. Hvis deres køleskab er gået i stykker, skal de kunne ringe og få et nyt samme dag. Og hvis der opstår en vandskade dagen inden en stor 50 års-fødselsdag, løser vi problemet, inden gæsterne kommer.

Vi digitaliserer vores ejendomme, så vi let og effektivt kan gøre vores lejere opmærksomme på ændringer og forbedringer, men også så vi kan yde en bedre service. Uanset om det gælder udskiftning af pærer i opgangene eller sikrer, at der bliver vasket trapper lige så snart, der er beskidt og ikke kun hver mandag. Vi er ved at udvikle en app, så vi kan kommunikere bedre med vores lejere. Det er vores mission at nå dertil, hvor vi løser vores lejeres problemer, inden de opdager, at de har dem.

Development

Developments målsætning er at forbedre den boligmasse, som 360 North investerer i. Det betyder, at man opgraderer ejendommene, så lejerne får en bedre oplevelse ved at bo i deres hjem.

Development gør to ting: sikring og vedligeholdelse af den ældre boligmasse, som der bliver opkøbt. Vi udskifter ting, der decideret er ødelagt og som er med til at nedbryde ejendommen. Vi sørger samtidig for, at lejerne har en god oplevelse af, at der er lys, der er malet og der er pænt.

 

Når vi opkøber fra den ældre boligmasse, er vi samtidig også med til at bevare Københavns udseende, udtryk og miljø. Vi har høje ambitioner om at holde det så originalt, som overhovedet muligt samtidig med, at standarden inde i boligen er noget, som lejerne vil holde af.

Developments fornemste opgave er at fremtidssikre boligen i årtier frem, at ejendommen står i en god stand, og vi arbejder for at lave boliger om til hjem. Vi giver boligen et nyt liv ved at totalrenovere ejendommen og gennemgå alle aspekter.

Developments fornemste opgave er at fremtidssikre boligen i årtier frem, at ejendommen står i en god stand, og vi arbejder for at lave boliger om til hjem.

360 North Property Management ApS
Göteborg Plads 1, 9. Sal 
DK-2150 Nordhavn
info@360north.dk
CVR-38786326

Kontakt: 39 45 62 00