Vi elsker København og har en klar vision om at gøre bygninger, boliger og byen bedre.

360 North blev stiftet i 2013, og har siden da været på en fantastisk rejse. I dag er vi ca. 85 medarbejdere og har Københavns hurtigst voksende portefølje af kvalitetsejendomme i København. Vi går selektivt og ekstremt detaljeret til værks, når vi investerer i ejendomme i det centrale København: Fra Indre by over brokvartererne til Frederiksberg. Og udelukkende i de klassiske københavnerejendomme med sjæl og historie.

Vi udvikler og administrerer vores ejendomme med en klar vision om at gøre bygninger, boliger og byen bedre, smukkere og mere levende. Og vi gør det med ansvar og respekt for alle. Det er vores mål at være en regulær serviceprovider, som går til yderligheder for at skabe de bedste rammer for vores lejere.

Læs vores første 360 North Magazine.

Vi har udarbejdet dette magasin for at vise, hvad 360 North egentlig beskæftiger sig med, hvilke typer af ejendomme vi køber, og hvorfor det er så vigtigt, at vi renovere dem for at kunne bibeholde de smukke ejendomme i København, som igennem årrækker har været forsømte.

Til det arbejder vi sammen med de bedste samarbejdspartnere, og derfor ligger vi i magasinet også vægt på løbende at fremhæve dem og vores samarbejde. Bag de flotte ejendomme vi administrer, lejligheder og ejendomme vi renoverer, står der en medarbejderskare på snart 100 medarbejder, der hver dag yder deres bedste for, at 360 North’s visioner og intentioner bliver virkeliggjort.

Vi skaber hjem

Vi opfatter ikke beboere som lejere – men som mennesker, der har deres hjem og liv i vores bygninger. Et hjem er menneskers base, deres tryghed og rammen om deres fremtid. Vi administrerer menneskers hjem – og det stiller krav til den måde, vi udvikler og driver ejendomme på. Derfor bruger vi nogle af landets bedste arkitekter, og har vores egen ejendomsadministration. Det er vores vision at revolutionere det forhold mellem udlejer og lejer, der traditionelt har været baseret på klager. Vi vil have branchens højeste serviceniveau, så det altid er nemt for vores beboere at komme i kontakt med os.

Vi udvikler byen

Vi elsker ejendomme. Vi elsker, hvad de kan gøre for et nærmiljø, når de er smukke og veldrevne. Derfor investerer vi især i ældre bygninger med sjæl og historie. Uanset om en ejendom er forsømt eller ej, sætter vi altid alle sejl til for at gøre den endnu bedre. Vi udvikler altid en bygning med tanke for, hvilken bydel den ligger i og de mennesker, der bebor den. Derfor har vi også klare holdninger til, hvordan udemiljøet bidrager til byens rum og hvilke erhvervslejere, der gør området mest interessant.

Vi gør det ordentligt

Hos 360 North er vi optaget af gammeldags dyder som ordentlighed og ordholdenhed. Derfor bruger vi kun de bedste håndværkere og sikrer, at alle ansatte ved, at ting kan gøres hurtigere, bedre og grundigere end andre steder. Vi stiller enormt høje krav. Til os selv og til vores samarbejdspartnere. Det er du aldrig i tvivl om, når du arbejder med eller bor hos os. Og vi har kun gjort vores arbejde ordentligt, hvis vores lejere er glade for den måde, vi udvikler og forbedrer ejendommene på.

Vi samarbejder

360 North arbejder med Københavns hurtigst voksende ejendomsportefølje af klassiske ejendomme, der udvikles og drives med ambition og passion. Det kan den, fordi vi samarbejder med nogle af Danmarks og verdens bedste og største inden for ejendomme. Vores største samarbejdspartner er et af verdens største investeringsselskaber Blackstone. Siden 2017 har vi i samarbejde med Blackstone investeret i ejendomme for mere end syv milliarder kroner i det centrale København. For mere information om Blackstone ser her

360 North Property Management ApS
Göteborg Plads 1, 9. Sal, DK-2150 Nordhavn – info@360north.dk – CVR-38786326

Du er altid meget velkommen til at kontakte os som lejer, samarbejdspartner eller bare for at høre mere om, hvem vi er.
Alle vores ledige lejemål bliver annonceret på officielle boligportaler:
www.boligportal.dk og www.housingcompany.dk

© Copyright 360 North. 

Kontakt 39456200

X