Ledige stillinger

Dygtige folk til vores team af ejendomserviceteknikere

Du skal have styr på detaljerne og være i stand til at håndtere projekter, til tider fysisk krævende arbejde og altid holde et højt kvalitetsniveau. Som vicevært hos 360 North varetager du selvstændigt ca. 15-20 ejendomme og indgår i tæt samarbejde med ejendomsadministratoren, byggeafdelingen samt teamet af viceværter. Det sætter krav til både din faglighed og din personlighed.

Din motivation, smittende humør og erfaring gør, at du er en selvkørende vicevært. Derudover skal du være med til at sikre samspil og fremdrift mellem kollegaer og samarbejdspartnere.

Opgaverne vil bl.a. omfatte:
• Tilsyn, drift og renholdelse af ejendomme
• Lettere VVS- samt tømrerarbejde
• Vedligeholdelse af ejendommenes bygninger og anlæg samt grønne arealer
• Lejerservice • Udføre ind- og fraflytningssyn

Kompetent
ejendomsadministrator

Drive og gode kommunikationsevner
Som ejendomsadministrator hos 360 North varetager du selvstændigt en portefølje af ejendomme, og du har den direkte kontakt med lejere. Det sætter krav til både din faglighed og din personlighed. Din motivation, smittende humør og erfaring gør, at du er en selvkørende ejendomsadministrator, som har styr på detaljerne og er i stand til at håndtere de administrative, rapporteringsmæssige og juridiske udfordringer i relation til administration af boligejendomme.

Opgaverne vil bl.a. omfatte:
-Oprette nye ejendomme/lejere i systemer og opkrævning og bogføring af leje.​
-Besvarelser af telefonopkald og mails fra lejere.
-Koordinering af/kontakt med viceværter.
-Afregning af flytteopgørelser, forbrugsregnskaber samt håndtering af manuelle indbetalinger.
-Lejereguleringer og opsigelser m.m.
-Udarbejde div. varslinger.

Bogholdere til ambitiøs organisation

Dine opgaver bl.a. inkluderer:

– Kreditorstyring
– Håndtering af fakturaflow og betalinger
– Bankafstemninger
– Ad hoc-opgaver

Teamånd og din indsats gør en forskel
Du er en teamplayer og sætter en ære i at løfte i flok, og bidrage til fællesskabet. Du tør sige din mening og kaste dig ud i nyt arbejde – for hos os ændrer tingene sig hurtigt. Vi har korte kommunikationsveje, og hos os bliver du hørt, hvis du har løsningsforslag til fx at optimere arbejdsprocesser.


Selvkørende bogholder
med flair for IT
Du er måske nyuddannet indenfor økonomi med blod på tanden – eller også har du erfaring fra en tidligere økonomi- eller regnskabsstilling.
Du har gode kommunikationsevner, og stræber efter den gode dialog med vores leverandører.
Du har en grundlæggende IT-forståelse og kan sætte dig ind i nye systemer – har du erfaring med UNIK Bolig 4, er det en fordel, men bestemt ikke et krav

Karrieremuligheder

Vi er Danmarks hurtigst voksende ejendomsudvikler, og vi har løbende brug for gode folk, der deler vores ambition og vores værdier. Hos 360 North sætter vi standarden for branchen: Vi arbejder hårdt, stiller krav, og sætter aftryk på byen og fremtiden. Hvis du er blandt branchens dygtigste og ved, at et ord er et ord og kender værdien af en deadline, hører vi gerne fra dig.

Send os en uopfordret ansøgning.

360 North Property Management ApS
Göteborg Plads 1, 9. Sal 
DK-2150 Nordhavn
info@360north.dk
CVR-38786326

Kontakt: 39 45 62 00