Slider

Pakhusstil i fredeligt hjørne af centrum

Esplanaden er er placeret i udkanten af København K tæt på grønne omgivelser i Churchillparken og på Kastellet. Samtidig er havnefronten, Amalienborg og Marmorkirken lige i nærheden, og den kombination gør området til et af de mest eftertragtede i hovedstaden.

Bygningen i nummer 12 er totalmoderniseret, så den nu huser fire store lejligheder. Både ude og inde er alt blevet gennemrenoveret og fremstår nu indbydende og moderne.

Facaden er dybgrøn, mens lejlighederne blandt andet byder på store køkken-alrum og flotte gulve, der i samspillet med pakhusstilen gør lejlighederne helt unikke.

Nummer 14 har fået renset og renoveret facaden, så de klassiske røde mursten kommer til deres ret, ligesom bygningen har fået nye vinduer hele vejen rundt. Her er lejlighederne mere traditionelle, men selvfølgelig smagfuldt og moderne istandsat. Derudover bliver baghuset ombygget til moderne familieboliger med klassiske træk i et unikt gårdmiljø.

0
KVM SAMLET AREAL
0
PRIVATE LEJEMÅL
0
ERHVERVS LEJEMÅL

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores mange lejemål, har lyst til at arbejde sammen med os eller har generelle spørgsmål til virksomheden.

Erhvervsudlejning

360 North Property Management ApS
Göteborg Plads 1, 9. Sal, DK-2150 Nordhavn – info@360north.dk – CVR-38786326

Du er altid meget velkommen til at kontakte os som lejer, samarbejdspartner eller bare for at høre mere om, hvem vi er.
Alle vores ledige lejemål bliver annonceret på officielle boligportaler:
www.boligportal.dk og www.housingcompany.dk

© Copyright 360 North. 

Kontakt 39456200

X