Hvad Koster En Grund?

Billede credits: pixabay

hvad koster en grund? - Det er meget svært at sige hvad en grund koster da der er mange faktorer der spilder ind når det gælder en grunds pris. 

For det første er der stor forskel på grundenes størrelse, jo større grund jo dyre er den naturligvis, men det kommer også meget an på hvor grunden ligger. 

Hvis grunden ligger i hovedstadsområdet skal man altså være klar på at give en god sjat penge mere for en grund end hvad man skal andre steder i landet. 

Lige så snart man kommer ind i storbyerne bliver grunde dyrere end de er hvis man holder sig lige uden for de store byers bygrænse. 

Derudover kan prisen også stige meget hvis man skal have vand udsigt, det vil sige at hvis du vil bo ned til havet eller en sø, jamen så koster det altså noget mere end at købe en grund uden udsigt. 

Der er dog ikke mange grunde uden bebyggelse til salg i danmark, men et af de billigste steder at købe en grund er på bornholm, hvor hovedstaden som sagt er det absolut dyreste og sammentidig også der man får de mindste grunde i hele landet og så er de ovenikøbet dyre og har måske ikke den bedste beliggenhed.