DET ER VIGTIGT AT HJÆLPE

360 North støtter og sponsorerer forskellige mærkesager og projekter. Vi føler, det er en vigtigt del af vores værdier at hjælpe og gøre en forskel.

Hos 360 North forsøger vi at hjælpe de mange, der har brug for lyspunkter, rådgivning og støtte i en opslidende tid, hvor lykken ikke tilsmiler dem. Mange børn og familier har brug for, bare en gang imellem at gøre og lave ting, der er en selvfølge for mange andre børn og familier. Derfor har 360 North valgt at støtte følgende projekter.

Nils Jansson

Head of investment

Alt for mange børn i Danmark står alene med deres problemer. Børns Vilkår kæmper for, at ingen børn i Danmark svigtes – hverken af barnets nærmeste voksne eller af samfundet. Vi sikrer, at alle børn har i hvert fald én, som lytter – og vi hjælper børnene med at få den støtte og omsorg, de har brug for. Vi er der for børnene hver dag. Altid.

Røde Kors hjælper tusindvis af udsatte børnefamilier til at få en god jul med julehjælp. Intet barn skal føle sig udenfor. Slet ikke i julen.

FMKB vil gerne hjælpe de familier, der har brug for lyspunkter, rådgivning og støtte i en tid, hvor lykken ikke er med dem og tilværelsen føles uretfærdig. De har brug for, at de bare engang imellem kan gøre og lave ting, som er en selvfølge for andre børn og familier.

360 North Property Management ApS
Göteborg Plads 1, 9. Sal, DK-2150 Nordhavn – info@360north.dk – CVR-38786326

Du er altid meget velkommen til at kontakte os som lejer, samarbejdspartner eller bare for at høre mere om, hvem vi er.
Alle vores ledige lejemål bliver annonceret på officielle boligportaler:
www.boligportal.dk og www.housingcompany.dk

© Copyright 360 North. 

Kontakt 39456200

X